Priroda je za sve nas nesto izuztno i sto je neophodno za nas zivot. Priroda je deo naseg zivota i kao mi nje. Podelimo osecaje i shvatanje, znanje koje smo prikupili u nasoj prirodi, i upoznajmo se sa Autorom svega toga , koji je s'ljubavlju dao. |
|
| HALO SVIMA | |
| | Аутор | Порука |
---|
Admin Admin
Број порука : 442 Age : 66 Локација : France Registration date : 16.08.2008
| Наслов: HALO SVIMA 31/12/2008, 20:24 | |
| HALO SVIMA, MOLICU SVE ONE KOJI NEMAJU POTPISE ? ILI DA TRAZE, ILI DA GA STAVE, JER FORUM JE NEKAKO NEZGDAN TAKO DA NE VIDIM KO JE KO PISAO , KAO DA JE SVE JEDNA OSOBA PISLAL KAD NEMA POTPISA. HVALA VAMA PUNO NA RAZUMEVANJU POZDRAV | |
| | | Anita
Број порука : 72 Локација : Beograd Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Re: HALO SVIMA 2/1/2009, 23:13 | |
| I ja sam to primetila sejo moja. Pa sto ga izmenu forum? Mada i ovaj nije los... Valjda cu slusati i ostali sta se price? Ali prosto sumnjam da se interesuju za forum... Vec ovde vidim da ima velike izmene sto se tice naseg drustva. Od kada je forum bijo u odsustvu , svi su se povukli. Ali polako, treba vreme. A kao sto znam tebi nije stalo da ima nekoga na forum, onda nije cazno je , vazno je koliko nas ima da hrani forum za publiku. Ja samo toliko da znas da mozes da racunas na mene | |
| | | Lydia Lydia
Број порука : 143 Локација : Austrija Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Re: HALO SVIMA 9/1/2009, 01:57 | |
| Da bas je neophodan potpis, jer sve je nekako sabiveno bez njega. Ja sam za to kao i vi. | |
| | | Olja
Број порука : 9 Локација : Split Registration date : 29.12.2008
| Наслов: Re: HALO SVIMA 25/1/2009, 23:33 | |
| To sam i ja videla , Admin voli promeniti forum. Pa nije los, sta mu nedostaje samo potpisi pojedinicima. Trazite dobicete... | |
| | | GOST Гост
| Наслов: Re: HALO SVIMA 26/1/2009, 15:00 | |
| BAS TAKO, KO TRAZI DOBIJE |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: HALO SVIMA | |
| |
| | | | HALO SVIMA | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |