Vanja Vanja
Број порука : 138 Локација : Belgija Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Bez Pitanja 2/10/2008, 13:57 | |
| Zdravo Admin Razumem sta hoces reci. Naravno da je normalno da se skinu osobe koje ne ucestvuju. Ne kazem to iz nekih losih razloga, vec iz razloga koji su svakako jasni svakome. Jedna osoba koja ne ucestvuje na forumu a upise se, "rto znaci da samo zeli da gleda iz razloga samo njoj poznatih", ali i nama su ti razlozi poznati. Podrzavam tu ideju i tvoju odluku. Pozdrav | |
|
Stef
Број порука : 14 Локација : France Registration date : 21.09.2008
| Наслов: Re: Bez Pitanja 2/10/2008, 17:04 | |
| :x I ja takodje razumem. To je dobra inicijativa. | |
|
Anita
Број порука : 72 Локација : Beograd Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Re: Bez Pitanja 5/10/2008, 10:03 | |
| Halo, Takodje razumem tvoju odluku, i naravno da te podrzavam u tome. Naravno da je neophodno voditi racuna zbog imena Bozijeg, i internet je jedna sprava koja pruza mogucnosti veliki, ali ne i dobre uvek. Dakle, moramo ostati svak na svome mestu i ne traziti preko mere. Hvala tebi sto nam izlazes cesto nesto za citanje, za ostalo nije bitno, sve u svoje vreme. Pozdrav svima. Anita | |
|
Гост Гост
| Наслов: Re: Bez Pitanja 5/10/2008, 14:19 | |
| UPssssss To je dobra inicijativa i nadam se da ćemo učestvovati češće Hmmm Za sebe mislim da ću prvi leteti napolje |
|
Admin Admin
Број порука : 442 Age : 66 Локација : France Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Re: Bez Pitanja 5/10/2008, 16:57 | |
| Hahahahahah, pa nemozes leteti napolje kad si Moderator... kako da te isteram... :cyclops: Ali ti nemozes da to kazes za sebe, ti ucestvujes bar malo, ali ima koji bas ni jednom. To ni Forum sam ne prihvata, takva je procedura na forumu vec pre stvaranja. Administrator kad udje u Panel, i poseti listu onih koji nikada nisu ucestvovali, pitanje je postavljeno, hoces ih zadrzati ili banirati? Dakle , nazalost, ni ja sama ne vidim razlog da je neko upisan a ne ucestvuje ni u cemu. Ne brini neso, ti nisi tu, ti cak rekao da si poslao poruke svima, to je vec veliki posao. :lol!:Pozdrav i | |
|
Anita
Број порука : 72 Локација : Beograd Registration date : 16.08.2008
| Наслов: Re: Bez Pitanja 6/10/2008, 16:47 | |
| | |
|